Voorjaarsexcursie

Excursie naar DAF-Museum en Abdij van Berne

Bus met uitschuifbare motor.

De werkgroep excursies heeft een gevarieerd programma samengesteld voor de voorjaarsexcursie op zaterdag 25 maart.
De bus rijdt naar Noord-Brabant, waar we in Eindhoven het verrassende DAF Museum bezoeken (leuk voor iedereen) en in Heeswijk Dinther de historisch Abdij van Berne.
Echt een aanrader om mee te gaan!

In de voorbereiding van de excursie werden ook wij geconfronteerd met sterk gestegen prijzen. In ons eerste plan kwam de prijs zelfs uit boven de 100 euro p.p. Dat vinden we te gortig.
Een gepland bezoek aan de Stadsbrouwerij in Eindhoven, met uitgebreide proeverij, hebben we daarom geschrapt. In de middag bezoeken we nu de historisch abdij van Berne mét een kleine bierproeverij.

De prijs bedraagt 75 euro p.p. (met museumkaart 62,50 euro). Daarvoor krijgt u, behalve de bezoeken aan het museum en de abdij, een geheel verzorgde excursie, inclusief busreis, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, een heerlijke lunch en een afsluitend drankje.

I.v.m. de reistijd vertrekken we stipt om 08.30 uur bij Huis Het Bosch in Lexmond, iets eerder dan gebruikelijk.
We hebben plek voor ongeveer 40 personen. We raden u daarom aan niet te wachten met uw inschrijving. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Inschrijven kan via een bericht naar info@vhlhb.nl of een telefoontje naar 06 13120755
Het inschrijfgeld graag vóór de excursie overmaken op nummer NL49 RABO 0336 0325 87 t.n.v. de Vereniging Historisch Lexmond en Hei- en Boeicop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *